درآمد انرژی روسیه نسبت به قبل جنگ اوکراین بیشتر شد

درآمد انرژی روسیه نسبت به قبل جنگ اوکراین بیشتر شد

یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا در زمینه امنیت انرژی به قانونگذاران گفت که درآمد روسیه از فروش سوخت فسیلی می تواند بیشتر از قبل از جنگ اوکراین باشد زیرا افزایش قیمت های جهانی تاثیر تحریم های غرب را خنثی می کند.

به گزارش شبکه، آموس هوخشتاین در پاسخ به اینکه آیا مسکو از فروش نفت و گاز طبیعی بیشتر از ماه های قبل از جنگ اوکراین درآمد کسب می کند، به کمیته فرعی امور اروپا و همکاری های امنیتی منطقه ای سنا گفت. .

ایالات متحده و اتحادیه اروپا واردات نفت را در واکنش به حمله روسیه به همسایگانش ممنوع کردند. اگرچه این اقدامات مانع تجارت جهانی سوخت‌های فسیلی روسیه شده است، اما قیمت‌های جهانی نفت و گاز را افزایش داده است.

قیمت نفت برنت روز پنجشنبه به بالای 123 دلار در هر بشکه رسید که بالاترین رقم در سه ماه اخیر است.

هوچستاین گفت که افزایش تقاضای نفت از سوی مصرف کنندگان پاساکرونا بسیار بیشتر و بیشتر از آن چیزی است که همه انتظار داشتند.

در عین حال روسیه با ارائه تخفیف های بیشتر نسبت به نفت سایر کشورها توانسته محموله های نفتی بیشتری را به خریداران دیگر از جمله چین و هند بفروشد.

هاخشتاین گفت: فروش روسیه به چین و هند ارزان‌تر از نفت سایر کشورها است، اما افزایش قیمت‌های بازار جهانی به این معنی است که احتمالاً سود روسیه بیشتر خواهد بود.

بر اساس تحقیقات کپلر، خرید نفت خام روسیه در ماه مه بیش از دو برابر شده و به بیش از 840 هزار بشکه در روز در مقایسه با ماه قبل رسیده است و انتظار می‌رود در ژوئن به رشد خود ادامه دهد.

هوخشتاین در سخنرانی اخیر خود از مقامات هندی خواست که نفت روسیه را زیاد خریداری نکنند و گفت که ایالات متحده نمی تواند آن را ممنوع کند زیرا تحریم های ثانویه بر فروش نفت روسیه اعمال نمی کند. او گفت که معتقد است محدودیتی برای خرید نفت روسیه توسط هند وجود دارد، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

این مقام مسئول در تشریح دیدگاه خود در خصوص تحریم های ثانویه علیه کشورهایی مانند هند گفت: مهمترین موضوع تمرکز بر کاهش واردات روسیه و همزمان پاسخگویی به تاثیر قیمت بالای نفت در آمریکا و متحدانش است. “

وی با قدردانی از تحریم های جدید اتحادیه اروپا بر بیمه نفت روسیه گفت: ما می خواهیم بدانیم چگونه می توانیم از این تحریم ها برای دستیابی به بازار گسترده تری فراتر از آمریکا و اروپا استفاده کنیم.

روسیه در سال گذشته حدود 45 درصد از گاز طبیعی اتحادیه اروپا را تامین کرده است. هوخشتاین گفت که او در تلاش است تا با ارسال محموله‌های گاز طبیعی مایع (LNG) بیشتری نسبت به ایالات متحده، قطر و استرالیا به اتحادیه اروپا این وابستگی را کاهش دهد. در چهار ماه اول سال 2022، صادرات LNG به اروپا در مقایسه با میانگین سال 2021، 18 درصد افزایش یافته است. کاهش تقاضای اروپا برای سوخت‌های فسیلی همچنین به کاهش وابستگی به روسیه کمک می‌کند و واشنگتن با شرکت‌های خصوصی آمریکایی و سایرین برای استفاده از ترموستات‌های هوشمند برای بهبود راندمان گرمایش و سرمایش در منطقه مشارکت می‌کند.

به گزارش رویترز، همزمان، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد که شرکت های روسی علیرغم تلاش های غرب برای کاهش وابستگی به منابع انرژی، چاه های نفت را نمی بندند. غرب تا سال های آینده نمی تواند به طور کامل استفاده از منابع انرژی روسیه را متوقف کند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا