تولید سوختهای زیستی از پوسته های بادام زمینی

برای جبران کمبود سوخت های زیستی کشور ، گروهی از محققان وزارت علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد سوختهای زیستی را با استفاده از منابع چوب پیشنهاد دادند.

تولید سوختهای زیستی از پوسته های بادام زمینی

علی کاظمی تبریزی ، مدیر پروژه در مصاحبه با شبکه ، وی با بیان اینکه این مطالعه در بخش “زیست توده فشرده شده از تکه های چوب بادام زمینی با چسب طبیعی” انجام شده است ، گفت: “تولید لجن بیولوژیکی فشرده شده از تکه های بادام زمینی یک پایه فنی برای تولید سوخت دارد.” زباله های بیولوژیکی و کشاورزی lignosultose (چوب) است.

وی افزود: با توجه به کمبود چوب در ایران ، نیاز به یافتن راه حلی برای جبران این کمبود امری حیاتی است و یکی از مهمترین راه حل ها استفاده از پسماندهای کشاورزی در تولید محصولات چوبی است.

کاظمی تبریزی ادامه داد: طبق این بررسی ها که منجر به ثبت اختراع شد ، از پوسته چوبی بادام زمینی برای تولید زغال سنگ فشرده استفاده شد که یکی از پرکاربردترین سوخت ها است.

پوسته چوبی بادام

وی گفت: “درصد پوسته های بادام نشان داده است که این ماده از محتوای قابل توجهی از مواد آلی قابل اشتعال (حدود 85٪) برخوردار است و این ماده را برای ساختن زغال سنگ فشرده مناسب می کند.”

وی با تکیه بر جزئیات این پروژه ، خاطرنشان کرد: مواد در ساختار روکش چوب فرار در طی فرایند کربن سازی درون کوره با استفاده از گاز نیتروژن (یا کوره خلاء) و پایین آمدن دمای مواد کربنزه شده ، مواد افزودنی از جمله مواد حذف شده اند. یک چسب طبیعی (لیگنین ، تانن ، نشاسته) اضافه شد و وقتی کاملاً مخلوط شد ، قالب تحت فشار زیاد تشکیل و اکسترود می شود.

به گفته وی ، زغال سنگ تولیدی بدون بو و بدون دود است و همچنین دارای خاصیت اشتعال ، گرما و عمر مطلوب سرویس است ، بنابراین ذغال اختراع تولید شده در این مطالعه می تواند در صنعت مورد استفاده و تولید قرار گیرد.

کاظمی تبریزی تأکید کرد: زغال سنگ تولید شده فشرده شده از پتانسیل و خواص صنعتی مشابه برخوردار است و یادآور شد: از آنجا که می توان از مواد اولیه چوب در ایران برای تولید سوخت هایی مانند زغال سنگ استفاده کرد ، لازم است از این منبع جدیدی استفاده شود که در تولید ایران مورد استفاده قرار می گیرد. زغال سنگ پرمصرفی که می تواند نیاز کشور را برآورده سازد.

به گزارش شبکه ، این پروژه توسط علی کاظمی تبریزی و با همکاری دانیل دانس اراد و فرهاد زینالی ، دانشجویان دکترای صنایع چوب و کاغذ ، دانشجویان گروه منابع طبیعی و محیط زیست ، علوم اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا