توصیههایی به شرکتهای دانش بنیان برای صادرات محصولات ایران ساخت
دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عمان گفت: “شرکت های ایرانی باید بدانند که ایران در رکود است ، اما می توان از آن به عنوان قطب صادراتی در شمال آفریقا استفاده کرد.”
به گزارش شبکه آرزو جمالی نظری فاش کرد که عمان دومین کشور بزرگ منطقه پس از عربستان در مجموعه ای از نشستهای صادراتی یکشنبه با موضوع امروز در نشست تجاری ایران و عمان به صورت آنلاین در صندوق نوآوری و شکوفایی است. این منطقه یک کشور فقیر با رکود است. این به این دلیل است که منابع نفتی کشور محدود است و منابع گاز کمیاب است.
وی در مورد تجارت ایران و عمان گفت: تجارت بین دو کشور مثبت است و شامل محصولات فلزی مانند مس ، روی و چدن و همچنین صنایع معدنی و غذایی است که ایران به عمان صادر می کند.
جمالی در مورد بخش صادرات شرکت های دانش بنیان در عمان یادآور شد که شرکت هایی که در زمینه های فناوری مانند فناوری نانو ، فناوری اطلاعات و فناوری اطلاعات و ارتباطات فعالیت می کنند می توانند در مبادلات تجاری با این کشور فعالیت کنند.
دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی و صنایع ایران و عمان گفت استارتاپ ها به دلیل هزینه بالا نمی توانند به عنوان شرکت ثبت نام کنند. با این حال ، تجاری سازی یک محصول با ایجاد کنسرسیومی از شرکت های فعال در یک منطقه با محصولات مختلف امکان پذیر است.
وی تجهیزات پزشکی را یکی از نیازهای عمان عنوان کرد و به او یادآور شد: عمان در بخش پزشکی ضعیف است و برای سرمایه گذارانی که مایل به ساخت بیمارستان در این کشور هستند امکان پذیر است.
جمالی عمان را یکی از پایگاه های مناسب برای صادرات لوازم بیمارستانی یکبار مصرف و مکمل های دارویی می داند و فعالان این حوزه باید مراقب باشند که عمان را به عنوان یک کشور صادر کننده تلقی نکنند ، اما یادآور شد که این کشور مرکز مناسبی برای صادرات محصولات است. کشورهای دیگر از جمله شمال آفریقا.
به گفته وی ، شمال آفریقا می تواند بازار خوبی برای ایران باشد ، اما ایران به این بازار دسترسی ندارد زیرا خطوط هوایی مستقیم ندارد.
وی همچنین بر وجود شرکت های تولیدی در نمایشگاه عمان تاکید کرد و گفت: اکثر مردم عمان افرادی بصری هستند ، بنابراین عرضه محصولات در زمینه های دکوراسیون و ماشین آلات صنعتی در تجاری سازی آنها موثر خواهد بود.
انتهای پیام