تهران همچنان در وضعیت هشدار و قرمز است/ نگران حجم قابل‌توجه ترددهای بین‌شهری هستیم

تهران همچنان در وضعیت هشدار و قرمز است/ نگران حجم قابل‌توجه ترددهای بین‌شهری هستیم

فرمانده قرارگاه کورونا تهران در هنگام اعلام خبر کاهش مراجعات و بستری در مراکز درمانی تهران ، موارد زیر را اعلام کرد:

به گزارش شبکه ، دکتر علیرضا زالی در مصاحبه مستقیم با گروه سیما خبر گفت: تهران هنوز در انتظار و کسری است: تعداد کل بیماران سرپایی حدود 4.5 درصد کاهش یافته و کل بیمارستان بستری شده است. تعداد بیماران جدید نسبت به هفته گذشته حدود 6.5 درصد کاهش یافته است و در حالی که گزارش شده است که در کل این دوره میزان ترشحات 10 درصد افزایش یافته است ، اما اوضاع در تهران همچنان آسیب پذیر به نظر می رسد.

وی ادامه می دهد که برای رسیدن به ثبات آماری ، این روند نزولی باید 2-3 هفته ادامه داشته باشد. کاهش آماری تهران نسبت به هفته گذشته نسبتاً متوسط ​​است.

فرمانده قرارگاه كرونا تهران گفت: “ممكن است استفاده منظم از ماسك و رعايت مراحل بهداشتي كه نشان دهنده افزايش استفاده از ماسك ها و پيروي از پروتكل هاي بهداشتي در مطالعات صحرايي در طول 10 روز گذشته باشد ، مفيد باشد.” .

دکتر زالی از تمدید محدودیت ها از جمله ممنوعیت کارمندان ارتباط از راه دور ، تعطیلی سالن بدنسازی و برگزاری جلسات بیش از 10 نفر تا 15 اوت خبر داد و گفت: “تصمیمی برای تعیین محدودیت ها در شرایط تهران گرفته می شود.”

مهمترین چیز حضور در جلسه نیست

دکتر زالی اعلام کرده است که طی 24 ساعت گذشته در کل 559 بیمار بستری در بخش های پزشکی در تهران بوده اند که از این تعداد تا 109 نفر در بخش های ویژه بستری شده اند. نسبت بیماران سرپایی مراکز بهداشت عمومی که باید در بخش عمومی بستری شوند 7/7٪ و بخش ویژه 8/17٪ بود. بنابراین ، آمار تهران تفاوت چندانی با هفته گذشته ندارد.

وی در مورد نگرانی از میزان قابل توجه ترافیک بین شهری در آخرین روز هفته گذشته ، گفت: در ایام تعطیلات ، بسیاری از مردم تهران در شرایط نامساعد به استان های دیگر سفر می کردند ، اما برای ارزیابی 2-3 هفته ای که در این مدت رخ می دهد. ضروری.

براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، زالی با قدردانی از شهروندان به دلیل پایبندی به پروتکل های بهداشتی ، گفت: میزان رعایت کل مراحل درمانی نزدیک به 70 درصد است ، استفاده از ماسک یک پیش نیاز است اما کافی نیست. این مهمترین مسئله است. از حضور طولانی مدت در جلسات با تهویه ضعیف و کمبود فضای داخلی باید جلوگیری شود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا