تشکیل کارگروهی برای بررسی بیشتر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در صورت اجرای حذف ارز ترجیحی در سال جاری، بحث دارو و گندم همچنان در حلقه آخر قرار دارد. البته زمان اجرای این طرح منوط به تصویب مجلس شورای ملی است.
به گزارش شبکه. به گزارش خبرگزاری خانه ملت، مسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه امروز در حاشیه جلسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1401 اظهار داشت: با توجه به اینکه در سال 1401 در مجلس شورای اسلامی در نظر گرفته شده است، باید به این موضوع توجه کنیم. کالاهای اساسی و داروها پس از حذف ارز مورد نظر شما.
وی ادامه داد: ما سعی کرده ایم از طریق تعدادی از دستگاه ها به نمایندگان پاسخ دهیم، برگزاری چنین جلساتی برای ترغیب نمایندگان به حذف ارز مورد علاقه خود، تشکیل کارگروهی در کمیته بودجه برای بررسی گسترده ضروری است و تصمیم گرفتم این کار را انجام دهم. ” او گفت. در جلسه جداگانه کمیته های مختلف بودجه، پاسخ های دقیق و دقیق تری به سوالات نمایندگان داده می شود و در پایان جمع بندی به نمایندگان ارائه می شود. .
میرکاظمی در پاسخ به این سوال که چقدر مطمئن است حذف ارز ترجیحی برای مردم مشکلی ایجاد نمی کند، گفت: دولت تلاش می کند ارز ترجیحی را موثر کند، این منابع متعلق به مردم است اما متأسفانه اکنون بخشی از ارز ترجیحی است. ارز 4200 تومانی به صورت نامناسب توسط دولت مصرف می شود و سایر کالاهای یارانه ای متعلق به افراد خارج از شبکه توزیع در مرزهای کشور تا 70 کیلومتر و بیشتر توزیع می شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: برای اینکه این منابعی که متعلق به مردم است مستقیماً به دست مردم برسد، باید بهترین روش های پرداخت ممکن و حمایت یارانه ای به صورت مستقیم بیاید. بخش بهداشت باید مستقیماً از طریق بیمه در بخشهای کالاهای اساسی و نهادههای دامی که بر قیمت لبنیات، مرغ و گوشت تأثیر میگذارد، به مردم پرداخت کند.
وی گفت: دو نرخی شدن ارز و فاصله بین 4200 تا 27 هزار تومان عدد قابل توجهی است که منجر به فساد گسترده در منطقه شده است و باید متوقف شود، اما مذاکرات کنگره و دولت برای تفاهم ادامه دارد اما ادامه دارد. . نه ببین
میرکاظمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اهمیت دارو و گندم گفت: سیاست دولت برای حمایت از مردم چیست، اگر امسال موضوع حذف ارز ترجیحی اجرایی شود، بحث دارو و گندم همچنان مطرح است. ” آخرین دایره البته زمان اجرای این طرح مربوط به تصویب مجلس شورای ملی است.
وی گفت: یارانه نان با کارت به نانوایان پرداخت می شود و مردم نان را با همان قیمت قبلی خریداری می کنند، اما بانک مرکزی و وزارت اقتصاد همچنان در حال زمینه سازی برای انجام موثر این امر هستند. در حال حاضر بحث ارز ورودی در دستور کار است و بحث گندم و دارو به مرحله دوم کشیده شده است.
انتهای پیام