تاکید وزیر بهداشت بر لزوم مشارکت جمعی در پیشبرد اقدامات/ تزریق ۱۴۷ میلیون دز واکسن تاکنون

وزیر بهداشت بر لزوم مشارکت جمعی در پیشبرد اقدامات تاکید کرد و گفت: نظر جمعی می تواند موجب توسعه شود. سازمان ها زمانی به موفقیت نزدیک تر خواهند شد که از تعامل و بازخورد جمعی بهره مند شوند.
به گزارش شبکه، دکتر بهرام عین اللهی در دیدار با کارکنان وزارت بهداشت با تبریک فرا رسیدن سال نو در هفتمین روز از نوروز 1401 گفت: سال 1400 یکی از سخت ترین سال های تاریخ کشور ما بود. اوج همه گیری COVID-19. چون در شش ماهه اول سال گذشته دچار بیماری عروق کرونا و مرگ و میر زیادی بودیم. امسال کادر پزشکی کشور فداکاری و فداکاری خود را به رخ کشیدند و شیرینی کلام مقام معظم رهبری بر دل تلخ سال گذشته آرامش بخشید. من بسیار مفتخرم که با صدور اولین فرمان سال جدید از خانواده بلندپایه و سالم کشور تشکر و قدردانی کنم.
وی افزود: بهعنوان فردی که حدود 20 سال است در حوزههای مختلف وزارت بهداشت و بهزیستی مورد تجلیل قرار گرفتهام، میتوانم بگویم اگر همه مشارکت نکنند، کارها درست نمیشود. هیچ زمین بازی وجود ندارد که همه در سکوها حضور داشته باشند، اما همه نقشی در زمین و میدان جنگ دارند.
بر لزوم مشارکت جمعی برای پیشبرد اقدام تاکید کنید
وزیر بهداشت بر لزوم مشارکت جمعی در پیشبرد این اقدام تاکید کرد و گفت: نظرات جمعی می تواند منجر به پیشرفت شود. سازمان ها زمانی به موفقیت نزدیک تر خواهند شد که از تعامل و بازخورد جمعی بهره مند شوند.
وی گفت: در مورد واکسیناسیون کووید 19 که مردم به مردم اعتماد می کنند و آنها را وارد میدان می کنند، واکسیناسیون خیلی سریع پیش رفت و امروز 147 میلیون دوز واکسن در کره تزریق شد.
دکتر عین اللهی اولین و مهم ترین اصول وزارت بهداشت را مشارکت جمعی، ایده پردازی و فعال بودن عنوان کرد. باید فضای جدیدی در وزارت بهداشت ایجاد کنیم تا همه بتوانند در این فضا مشارکت کنند. محیط وزارت بهداشت باید محیطی پرنشاط و پرنشاط باشد که همه اعضا معتقد باشند که وجودشان مؤثر و کارآمد است.
وی گفت: تجارب متخصصان باید به ایده تبدیل شود. امروز ما به افرادی نیاز داریم که اهداف را ببینند و بر اساس آن فداکاری کنند. در دفاع مقدس شاهد بازاری برای این فداکاری ها بودیم. در ایام کرونا، بهداری نیز با جان و دل خدمت کردند.
او گفت: “ما بیشتر روز کار می کنیم، بنابراین باید تلاش کنیم تا محیطی تازه، پر جنب و جوش و لذت بخش ایجاد کنیم.”
خدمات پزشکی نوعی عبادت است
عین اللهی گفت: خدمت در حوزه سلامت نوعی عبادت است و در نتیجه مدیران ارشد از مراقبین سلامت قدردانی می کنند.
وی گفت: ما باید با اعمال خود به مسلمانان نشان دهیم. ما سعی می کنیم از شر صفات بد خلاص شویم و خودمان را توسعه دهیم.
او ادامه داد: مردم از ما انتظار زیادی دارند و ما به متخصص و راهنما نیاز داریم. پس هرکسی باید در هر شرایطی بهترین نسخه خود را امتحان کند، خود را به روز کند و دانش کسب کند. به عبارت دیگر نیاز به خودسازی دائمی افراد دارد. راه درازی در پیش داریم و می توانیم پیشرفت بیشتری داشته باشیم.
وی درباره تدوین طرح عدالت و تعالی در نظام سلامت گفت: در این مدت تاکید زیادی بر عدالت خواهیم داشت، همچنین باید سازمان را به روز کنیم، وزارت بهداشت باید عملاً کار را انجام دهد. کارکنان . .
خط قرمز ما استکبار و فساد است
وزیر بهداشت در پایان این سخنان گفت: تکبر بزرگترین بلای کار و مهمترین عامل تعالی است. خط قرمز ما استکبار و فساد است. فساد به هر شکلی قابل تحمل نیست.
به گزارش شبکه، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست نوروزی با مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران در موزه ملی تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت. علم نماد علم است و متعلق به همه ایرانیان و مردم ایران است.
وی افزود: بسیاری از کارهای خیر در حوزه سلامت از دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد. بنابراین با توجه به هویت تاریخی دانشگاه، انتظارات از این هم بالاتر است. هویت ما منعکس کننده شعار “می توانم” است. مقام معظم رهبری در سخنانی در آغاز سال جدید، سهم علم پزشکی را به کشور بسیار تحسین کردند.
وی ایران را نماد مقاومت در مبارزه با استعمار و سربلندی جهانی می داند.
دکتر عین اللهی افزود: کرونا بیشتر ایران را به دنیا معرفی کرد. مقاومت کادر پزشکی، تقدیم نزدیک به 300 شهید و تولید 6 واکسن، ایران را جزء 10 کشور برتر مبارزه با کرونا قرار داده است.
147 میلیون دوز واکسن تزریق شد
وزیر بهداشت درباره 147 میلیون دوز واکسن با حمایت مردم از برنامه واکسیناسیون گفت: اگر امروز مردم با خوشحالی سفر کنند، نتیجه یک حرکت علمی و گسترده است.
وی افزود: «دانشگاهها برای دانشمندان، علم و تحقیق هستند، نه برای تجارت. آسایش مردم به تمرین علمی ما بستگی دارد. کسب دانش و تحقیق سخت است و انسان ها به دنبال عشق هستند. مسائل آرمان سازی، تحول و شادابی دانشگاه باید مورد توجه قرار گیرد.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه امروز محور اصلی مدیریت «رهبری» است، گفت: باید به بحث ایده پردازی، تشکیل کمیته رهبری و این کمیته که متشکل از اساتید دانشگاه.” ما میتوانیم برای پیشرفت علم پزشکی ایدهها و توصیههای خوبی ارائه کنیم.»
دکتر عین اللهی خاطرنشان کرد: من 20 سال است که در آموزش پزشکی فعالیت می کنم و در تمام بخش های مدیریتی در این زمینه تجربه دارم. به نظر من مهمترین عامل توسعه آموزش و سلامت، هیئت علمی و هیئت علمی دانشگاه است.
وی افزود: رکن اصلی تربیت، استادی است که وقت می گذراند و دانشمند است و به شغل خود عشق می ورزد. نمونه هایی از این اساتیدی که در این موزه غرفه دارند و برای مرحوم دکتر قریب الگوبرداری کردند. استادی که چهار ساعت در هفته را با دانشجویان می گذراند، بهتر است خارج از کالج تجارت کند.
وی افزود: فلسفه تاسیس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حل مشکلات مردم بوده و دانشگاه ها باید پاسخگوی نیازها و مشکلات مردم باشند. در جامعه امروزی مشکلات زیادی وجود دارد که باید با به روز رسانی سیستم های قدیمی حل شوند.
نیاز به تغییر سیستم
وزیر بهداشت گفت: امروز شاهد انفجار اطلاعات در دنیا هستیم، اما بسیاری از اطلاعات ما بدون بهره برداری از بین می رود و آمار دقیقی از عملکرد وجود ندارد. باید از نظر اطلاعات تاریخی به روز باشیم. امروزه بسیاری از روش های علمی را می توان به راحتی با استفاده از تکنولوژی روز آموزش داد.
دکتر عین اللهی ادامه می دهد: توجه به علوم پایه بسیار مهم است و باید علوم پایه در کلینیک نقش آفرینی کرد. مرکز تحقیقات ما باید دپارتمان علوم پایه داشته باشد. این مراکز نه تنها باید کالاهایی تولید کنند که در کشورهای دیگر مورد بهره برداری قرار می گیرند. مقالات یک هدف نیستند، بلکه ابزاری هستند که باید در عمل به کار گرفته شوند.
شهرک شهید سلیمانی را تأسیس کرد
وزیر بهداشت در خصوص راه اندازی شهرک شهید سلیمانی گفت: اینکه دانشکده پزشکی این شهرک را تاسیس کرده است بسیار خوب و قابل استقبال است. کشور ما همیشه تحریم بوده و باید خودکفا باشد. با وجود همه اینها، دانشمندان نباید داروی خود را تمام کنند.
دکتر عین اللهی با بیان اینکه دانشکده پزشکی باید در این روند نقش آفرینی کند، افزود: در کنار خودکفایی دارو، باید از تولید دارو به سمت صادرات دارو برویم. دانشگاه ها باید خارج از حالت ویترینی فعالیت کنند.
وی گفت: دانشگاه ها باید برای کسب اقتدار علمی در سطح محلی و جهانی حرکت کنند. دانشگاه علوم پزشکی تهران با وجود منابع، محصولات و دانش پزشکی و هیأت علمی فراوان در حوزه سلامت می تواند نقش پیشرو در منطقه داشته باشد. ما در بسیاری از زمینههای پزشکی پیشرو هستیم، اما در روابط بینالملل ضعیف هستیم.
وزیر بهداشت گفت: سازمان جهانی بهداشت (WHO) ایران را به عنوان مرجع در زمینه کرونا شناخته است. کمتر از دلتا بود و کشوری غربی بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، در این نشست، رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارشی از دستاوردهای شش ماهه گذشته و برنامه های آتی دانشگاه ارائه کردند.
انتهای پیام