به صنایع کوچک توجه کنید، نه رانتی‌ها/ بازارسپاری، اسم رمز توزیع رانت

به صنایع کوچک توجه کنید، نه رانتی‌ها/ بازارسپاری، اسم رمز توزیع رانت

یک محقق و مشاور اقتصاد و صنعت ، با برشمردن وظایف وزیر ساکت در آینده ، توزیع واقعی فرصت های رشد در بخش خصوصی را به جای رانت در نظر می گیرد ، همانطور که گفت:

احسان سلطانی در گفت وگو با شبکه ، یکی از انتقادات به عملکرد وزارت صنعت ، معدن و تجارت (سمت) را وضعیت بنگاه های کوچک و متوسط ​​و برنامه های آنها برای این بخش عنوان کرد و گفت: نعمت زاده در این بخش وی گفت که برنامه های صنعتی کوچک و متوسط ​​به استانها سپرده شده است. از یک طرف ، این یک تسهیل کننده است ، اما از طرف دیگر ، نوعی تسکین است. در این زمینه ، این س arال مطرح می شود که چرا بخشهای بزرگ معدنکاری صنعت فولاد اختیارات خود را واگذار نمی کنند.

وی گفت كه در كشور ما تمام نگاهها معطوف بنگاههای خصوصی و صنعتی و معادن است. وی نظر قانونگذاران ، وزرا و حتی روسای جمهور را در مورد عملکرد شرکتهای فولادی و پتروشیمی بیان کرد که در سالهای اخیر معامله بزرگی بوده است. شرکت های بزرگ دارای پول ، سرمایه ، امکانات و قدرت لابی هستند. از آنجا که معمولاً انرژی زیادی مصرف می کنند و به مواد اولیه بستگی دارند ، از انرژی و سایر منابع ارزان قیمت بهره مند می شوند. بنابراین این صنایع نیازی به حمایت ندارند.

دپارتمان تجارت کوچک و متوسط ​​راه اندازی شد

موسسه تحقیقات اقتصادی گفت: “وظیفه اصلی وزیر ساکت آینده این است که از طریق ایجاد یک وزارت تجارت کوچک و متوسط ​​یا ایجاد یک نهاد قوی به جای شرکت ارتقا Business تجارت کوچک و متوسط ​​اقدام کند. بخش سکوت برای حمایت از صنایع کوچک و متوسط. “در گذشته شرکت های شهرک سازی برای احداث شهرک های صنعتی تأسیس می شدند ، اما برای انجام مأموریت خود درهای خود را بست و به یک سازمان کوچک صنعتی تبدیل شد ، جایی که این دو کسب و کار در آن ادغام شدند.

چرا صنعت کوچک مهم است؟

سول ثانی دلایل اهمیت صنعت کوچک را توضیح می دهد ، “صنایع کوچک مانند نساجی ، پوشاک ، چرم ، صنایع فلزی و پلاستیک بسته به امکانات ، اشتغال زایی بالا ، ارزش افزوده زیاد و تولید ناخالص ملی بالا دارند. و شرایطی که آنها دریافت می کنند بسیار دور است. “این بیشتر از شرکتهای بزرگ به اجاره متکی است. دلیل سوم این است که بخش خصوصی واقعی در صنایع کوچک و متوسط ​​بیشتر فعال است در مقابل صنایع بزرگ که در توزیع فرصتهای رشد با بخش خصوصی در ارتباط هستند. دیگر نکته این است که صنایع کوچک و متوسط ​​به رشد و توسعه شهرهای حاشیه ای کمک می کنند.

وی گفت: “صنایع کوچک و متوسط ​​به همین دلیل به شدت در ایالات متحده و اروپا حمایت می شوند.” اما برعکس ، در ایران از شرکت های بزرگ و صنایع لیزینگ پشتیبانی می شود. بنابراین ، یکی از درخواستهای مهم وزیر صنعت برای آینده توجه به صنعت کوچک و بخش خصوصی واقعی است. در حال حاضر استان های قزوین ، سمنان ، زنجان ، یزد و اصفهان از استان های پیشرفته تری هستند و یکی از دلایل اصلی توسعه آنها وجود SME ها است.

به مستاجر به نام شهردار!

اگرچه از نظر تاریخی ثابت شده است که صنایع کوچک و متوسط ​​موتور رشد در ایران و جهان هستند ، اما این محقق اقتصادی در مورد انتظارات وزیر آینده از بخش بازار صحبت کرد: “ورود همه چیز به بازار شعار روحانی بود. این باعث هرج و مرج کامل شد.” و شوک ارزی و قیمت وجود داشت. بدین ترتیب دلار برای تجارت آزاد و کاهش قیمت به سامانه های نیما و سنا واگذار شد اما ارز 4200 تومانی به حدود 10 هزار تومان و سپس 30 هزار تومان رسید.

سول ثانی با تأکید بر مشارکت جهانی دولت تا حدی تأکید کرد: “نتیجه بازاریابی اخیر بازار نوسانات نرخ ارز ، تورم و بی عدالتی نسبت به مردم و ایجاد رانت بوده است.” او باید بتواند کالاهای خود را به دلار بفروشد قیمت ارز.

وی گفت: وزارت صنعت باید به منظور بهبود فضای صنعتی و معدنی کشور بر اساس تخصص کم تداخل و حقایق موجود ، اخیراً شرکت های بیشتری را به نام بازاریابی ، خصوصی سازی و اقتصاد بازار اضافه کند. کمک شد و مردم آسیب دیدند. به عنوان مثال ، سود خالص فولاد Mo Barake Steel در سال گذشته معادل کمک هزینه نقدی 60 میلیون نفر در سال بود و سود عملیاتی شرکت بیش از 40 درصد بود. با این حال ، این رقم برای فولادسازان جهانی بین 5 تا 10 درصد است. با این حال ، دلیل شوک ارزی و قیمت این است که قیمت کار آنقدر بالا نمی رود.

دستمزد کارگران از 500 دلار به 150 دلار رسید.

به گفته وی ، در سال 1390 هزینه برق برای هر کیلووات ساعت 33 سنت تعیین شده بود ، اما سال گذشته 33 سنت برابر با 3.8 کیلووات ساعت برق بود. مالیات شرکت ها از 15 تا 12 میلیارد دلار است و هزینه های کارگری بین 500 تا 150 دلار همه اجاره های شرکت های بزرگ است.

با این حال ، طبق انستیتوی تحقیقات اقتصادی ، وزارت صنعت دولت جدید باید از صنایع اشتغالزایی SME صادرات گرا مانند پارچه ، چرم ، ماشین آلات و قطعات خودرو و همچنین صنایع عمده با درآمد پایین حمایت کند. احتیاط

سهم صنعت نساجی 30 سال پیش به یک دهم رسیده بود.

او افزود. بخش خاموش باید به جای صنعت بالادستی به صنعت پایین دستی توجه کند. به عنوان مثال ، در اروپا ، ایالات متحده و ژاپن ، صنایع پایین دستی فولاد و پتروشیمی نسبت به صنایع بالادست قویتر هستند اما در ایران برعکس است. صنعت نساجی همچنین موتور محرکه اقتصاد چین ، بنگلادش ، ویتنام ، پاکستان و هند است. در گذشته ، این صنعت نیروی محرکه ژاپن و کره جنوبی بود ، اما طی 30 سال گذشته ، صنعت نساجی ایران از بین رفته است و سهم آن از یک سوم تولید ناخالص داخلی به 3 درصد از صنعت نساجی رسیده است. تولید ناخالص داخلی 1 و دهم 30 سال پیش است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا