بختی که با زمین یار نیست؛ سران کدام کشورها در اجلاس اقلیمی باکو شرکت نمی کنند؟
اجلاس آب و هوایی امسال (کاپ۲۹) بسیار کوچکتر از مذاکرات سال گذشته که در «دبی» برگزار شد خواهد بود.
به گزارش شبکه قرار است دوشنبه آتی رهبران جهان مذاکره کنندگان نمایندگان و سازمان های غیردولتی در «باکو» پایتخت آذربایجان برای شرکت در اجلاس آب و هوایی کاپ۲۹ با یکدیگر ملاقات کنند.
این اجلاس از ۱۱ نوامبر تا ۲۲ نوامبر برگزار خواهد شد.
این کنفرانس آب و هوایی سازمان ملل به عنوان «کاپ مالی» نامگذاری شده است زیرا کشورها قرار است امسال یک هدف جدید مالی و جهانی برای موضوع آب و هوا تعیین کنند. همچنین پیش از کاپ۳۰ در برزیل در سال آینده انتظار می رود کشورها تعهدات ملی قوی آب و هوایی خود را در نشست باکو ارائه کنند.
بیشتر بخوانید:
به گفته منابع سازمان ملل بیش از ۱۰۰ تن از رهبران جهان حضور خود را در این اجلاس تایید کرده اند. با این حال تعدادی از رهبران جهان به ویژه از کشورهای ثروتمندتر و مقامات دولتی اعلام کرده اند که به باکو سفر نخواهند کرد.
کدام یک از رهبران اتحادیه اروپا در کاپ۲۹ شرکت نمی کنند؟
به گزارش یورونیوز رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه و «اولاف شولز» صدراعظم آلمان عدم حضور خود را در این اجلاس اعلام کرده اند.
برزیل انگلیس و روسیه: کدام رهبران دیگر جهان در باکو حضور نخواهند داشت؟
همچنین «جو بایدن» رئیس جمهور فعلی آمریکا «لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا» رئیس جمهور برزیل «چارلز» پادشاه بریتانیا «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا «نارندرا مودی» نخست وزیر هند «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین «سیریل رامافوسا» رئیس جمهور آفریقای جنوبی و «آنتونی آلبانیز» نخست وزیر استرالیا هم در این اجلاس شرکت نخواهند کرد.
در همین حال در ماه اوت «جیمز ماراپ» نخست وزیر پاپوآ گینه نو نیز اعلام کرد که این کشور به عنوان یک حرکت اعتراضی علیه کشورهای بزرگ به دلیل عدم حمایت سریع از قربانیان تغییرات آب و هوایی در اجلاس کاپ۲۹ شرکت نخواهد کرد.
در حالی که این کشورها نمایندگانی را برای شرکت در این اجلاس سازمان ملل خواهند فرستاد اما غیبت مقامات و سران بلند پایه و مخصوصا مقامات کشورهای ثروتمند می تواند بر نتایج و تعهداتی که می توانست در این اجلاس منعقد شود تاثیر بگذارد و زمان برای انجام اقدامات جهت کاهش گرمایش زمین از دست برود.
غیبت سران دولت ها در کاپ۲۹ به ویژه با توجه به اهمیت این رویداد در شرایط کنونی آسیب زاست زیرا برای نخستین بار در ۱۵ سال اخیر است که کشورهای توسعه یافته قرار است بر سر هدف جدیدی برای تأمین مالی جهانی به نفع کشورهای فقیر توافق کنند.
همچنین اهداکنندگان اصلی از جمله اتحادیه اروپا و ایالات متحده هنوز مبلغی که مایل به پرداخت هستند را مشخص نکرده اند. کشورهای جهان نیز باید تعهدات جدیدی در زمینه تغییرات آب و هوایی ارائه کنند تا گرمایش جهانی به ۱.۵ درجه سانتیگراد محدود شود. اهدافی که بدون آنها توافقنامه اقلیمی پاریس ممکن است به طور کامل از دست رفته و دفن شود.
انتهای پیام