ادامه صعود پرقدرت دلار مقابل ارزهای دیگر

ادامه صعود پرقدرت دلار مقابل ارزهای دیگر

دلار در برابر سایر ارزها دوباره افزایش یافت.

به گزارش شبکه ، به نقل از رویترز ، به نظر می رسد وضعیت ویروس کرونا در کشورهای اروپایی نسبت به هفته گذشته آسیب پذیرتر است. آماری که موسسه کخ آلمان منتشر کرده نشان می دهد که شیوع جهش ویروس کرونا در هند یکبار دیگر در حال افزایش است. در انگلیس ، با وجود اینکه تعداد زیادی از افراد واکسینه شده و بسیاری از مکانهای عمومی نسبتاً دوباره بازگشایی شده اند ، تعداد آلودگی ها در هند به بالاترین حد خود از ماه فوریه رسیده است. ..

مقامات فدرال رزرو آمریکا به دلیل نگرانی های مربوط به تورم ، تصمیم گرفته اند بسته محرک را زودتر از موعد مقرر خاتمه دهند. منابع خبری می گویند ، اکثریت 11 عضو هیئت مدیره فدرال رزرو چندین بار خواستار افزایش نرخ تا سال 2023 شده اند. نرخ بهره در ایالات متحده در حال حاضر بین 0 تا 0.25٪ است که کمترین سطح در تاریخ است. از طرف دیگر ، جروم پاول ، رئیس فدرال رزرو ایالات متحده متقاعد شده است که نرخ تورم بالا در حال حاضر موقتی است.

بحث در زمان مناسب برای پایان دادن به رویه توسعه طلبانه بانک مرکزی شدت گرفته است. کریستین لاگارد ، رئیس بانک مرکزی اروپا گفت که اقتصاد منطقه یورو در یک نقطه عطف قرار دارد. “من فکر می کنم ما هنوز به زمان مناسب برای پایان دادن به برنامه خرید اوراق قرضه خود نرسیده ایم.” چشم انداز اقتصادی ما در حال تغییر است ، اما ما آماده هستیم تا با هر سناریویی روبرو شویم و سیاست های انعطاف پذیر در آینده داشته باشیم.

تفاوت در میزان واکسیناسیون عمومی بین کشورها به قدری زیاد است که علی رغم روند مناسب واکسیناسیون در کشورهای پیشرفته ، بازرگانان همچنان مجبورند خطر ویروس کرونا را در محاسبات خطر خود در نظر بگیرند زیرا کشورهای دیگر از برنامه های خود عقب هستند. کریستالینا جورجیوا ، رئیس صندوق بین المللی پول در مورد وضعیت فعلی ، نسبت به احتمال جهش مجدد ویروس کرونا و ظهور واکسن جدید هشدار داده است ، مادامی که حتی یک کشور از برنامه های واکسیناسیون عقب باشد. اپیدمی جهان ممکن است با دوام باشد.

حتی اگر بیش از سه سال از تصمیم شهروندان انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا می گذرد و توافق نامه ای در مورد روابط آینده لندن و بروکسل حاصل شد ، اختلافات بین دو طرف ، به ویژه ایرلند همچنان وجود دارد. مهم. ایرلند شمالی بخشی از انگلستان و ایرلند جنوبی بخشی از اتحادیه اروپا است ، اما هیچ توافق نامه گمرکی و تجاری در مرزهای دو منطقه اجرا نشده است. با توجه به احتمال درگیری بین دو طرف بر سر روابط بانکی ، این امر می تواند فشار بر پول رایج اروپا را افزایش دهد.

در میان مقامات اروپایی هیچ شتابی برای تغییر سیاست حمایت گرایانه فعلی وجود ندارد ، این امر می تواند فشارها را بر روی یک ارز واحد اروپایی در آینده افزایش دهد ، این امر به رشد دلار و ضررهای کانال فعلی یورو کمک می کند. کلاوس نات ، یکی از مدیران بانک مرکزی اروپا ، در مصاحبه ای گفت که با توجه به محدودیت های سیاست های پولی ، سیاست های مالی باید برای سالهای آینده انعطاف پذیر باشد.

با بهبود شرایط اشتغال ، ادعاهای بیکاری ایالات متحده در هفته اول ژوئن 16000 به 376،000 کاهش یافت ، به برخی از فعالان بازار امیدوار است که وضعیت حداقل در بازار کار بهبود یابد. این کاهش در حالی ثبت شده است که روند متقاضیان در حال افزایش است و پیش بینی می شود به 400000 نفر برسد. بیشترین افت در نیویورک ، میشیگان ، ورمونت و فلوریدا بود. از سوی دیگر ، روند صعودی در جورجیا ، واشنگتن و ایلینوی حفظ شده است.

فشارهای تورمی ناشی از بهبود سریع تقاضا در اقتصادهای بزرگ به وضوح در حال افزایش است. نرخ تورم چین در شش ماه اول ماه مه به 1.3 درصد رسید. نرخ تورم که 0.4٪ بیشتر از تورم ماه قبل و 0.2٪ بیشتر از انتظار تحلیلگران بود ، بیشترین تأثیر را در افزایش تورم در بخش حمل و نقل داشت. این بالاترین تورم ثبت شده در چین طی 10 ماه گذشته است. در بیشتر کشورهای اروپایی و ایالات متحده ، جایی که تورم در راه است ، وضعیت مشابه است.

در سه ماه اول سال جاری ، متوسط ​​رشد اقتصادی 19 کشور منطقه یورو و 27 کشور عضو اتحادیه اروپا به ترتیب منفی 0.3٪ و منفی 0.2٪ در مقایسه با متوسط ​​سه ماهه بوده است. 0.1٪ در اتحادیه اروپا. از دسامبر تا مارس ، رشد اقتصادی منطقه یورو به طور متوسط ​​منفی 1.3 درصد بود ، در حالی که اتحادیه اروپا به طور متوسط ​​1.2 درصد بود.

با تقویت ذخایر ارزی چین ، تقویت یوان در برابر دلار ادامه می یابد. آمارهای اخیر نشان می دهد که افزایش ذخایر ارزی در ماه مه ادامه دارد. این در حالی است که بانک مرکزی چین در هفته های اخیر نقدینگی زیادی به بازار تزریق کرده است. طبق اعلام دفتر ارزی ، ذخایر ارزی چین به 3.2 تریلیون دلار رسیده است که نسبت به ماه قبل 23.62 میلیارد دلار افزایش داشته است.

تاکنون بیش از 177،964،265 مورد ویروس کرونا گزارش شده است که از این تعداد 38،51719 نفر جان خود را از دست داده اند. بیشترین تلفات در میان کشورها شامل ایالات متحده با 616،174 ، برزیل با 493،837 ، هند با 382،785 ، مکزیک با 230،624 و پرو با 189،522 بوده است.

فیلیپ پنجم ، استراتژیست ارشد ارز در بانک DBS ، گفت: “مسئله قابل توجهی که بازار ارز با آن روبرو است ، زمانی است که بانک های مرکزی ، به ویژه فدرال رزرو ، می خواهند به روش های فعلی خود ادامه دهند. همانطور که برخی گمانه زنی ها نشان می دهد ، این سیاست به زودی تغییر خواهد کرد. وزیر خزانه داری ایالات متحده ، جانت یلن ، به طور ضمنی از افزایش نرخ حمایت کرد زیرا معتقد است که افزایش نرخ ها رشد اقتصادی را تقویت می کند.

شاخص دلار

شاخص دلار که نرخ ارز را در برابر سبد ارزهای جهانی اندازه گیری می کند ، در 9،977 واحد بسته شد که در معاملات امروز 0.84 درصد افزایش داشت.

نرخ ارز هر فرانک سوئیس 1110 دلار اعلام شده است. (نرخ های فوق براساس زمان بسته شدن بازار فارکس نیویورک محاسبه می شود.)

واحد پول اروپا

در معاملات اخیر ، پوند 1390 دلار معامله شد که نسبت به روز گذشته 1.43 درصد افت داشت. یورو پس از انتقال به کانال 1.18 با افت 1.02 درصدی به 1.189 دلار رسید.

واحد پول آسیا

در بازارهای ارز آسیا دلار با 0.32٪ افزایش به 110243 ین رسید. در مقایسه با دلار استرالیا ، هر دلار 1.325 دلار معامله شد. نرخ دلار 1.449 یوان بود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا